Romanos-kunsten

De
Kunsten
Er zijn van die momenten dat je net niet genoeg personeel in huis hebt om alle projecten er op tijd uit te krijgen. Door een betrouwbare Freelancer in te zetten voor het uitwerken, kun je je concentreren op je core-business – mooie dingen maken!

Romanos is expert in Indesign, Illustrator, Photoshop en levert drukklare PDF documenten met het gewenste drukprofiel. Alle documenten worden verwerkt op gakalibreerde schermen en met de laatste kleur- en outputprofielen.

In overleg kan het druk- en/of printwerk ook door Romanos geregeld worden. U kunt zorgeloos wachten tot uw ontwerp, op tijd, in druk wordt geleverd.

Websites moeten ontworpen en gemaakt worden. Romanos kan beide verzorgen. Maar ook een bestaand ontwerp uitwerken naar een werkende HTML website is bij Romanos in goede handen. Wordpress templates en installatie kan ook verzorgd worden. Hiermee heb je een website die je verder zelf kan bijhouden.

Natuurlijk kunnen ontwerpen, teksten en fotografie ook bij Romanos worden neergelegd. Er is een breed en professioneel netwerk beschikbaar.

Niets is te gek en voor alles is een oplossing!